0045 25470769

Color Q

Om projektet

Filmen er skudt i de flotte alper i Schweiz, med et lille filmhold. Weber ville med filmen gå lidt væk fra de sædvanlige og hyggelige omgivelser fra de danske haver, til at åbne op for mere eventyrlige og ungdommelige rammer.
Weber der selv er producent på filmen, lancerede en ny og farverig Q-serie i forskellige farver, hvor hver grill skulle repræsentere en ny film og et nyt eventyr. Filmen er filmet af Lars reinholdt, der bla. har filmet “Broen” på DR1.

Projekt detaljer

Klient: Weber-Stephen EMEA
Dato: Sommer 2015
Evne: Instruktør og manuskriptforfatter

Se mere om Weber

Filmen er lavet i et hårdt miljø der bød på flad og stejle skråninger. Men med to professionelle danske jægersoldater som guider, var alle på produktionen i sikkerhed. Vi måtte råbe lidt højt for at kommunikere oppe i bjergene, hvor for mobiltelefoner havde absolutte intet signal.

Mere om Weber

 

Ekstremsport på film

 

Der blev til Weber Color-Q kampagnen lavet i alt 4 film. Her ses nummer 2 i rækken, der er lavet i samme område i Schweiz. Den handler om 2 kajakudøvere på farten med deres ynglingsgrill.

Film gav udfordringer i det lokale og foranderlige miljø, der bød på vandstigninger, regnvejr og nysgerrige køer. Heldigvis forløb hele produktionen efter planen takket være et godt forarbejde fra Webers side.

Brød du dig om videoen? Få din egen her:

Kontakt nu